Hi! Ik ben Else Anna,

In het dagelijks leven gewoon Else. Al vroeg wist ik: ik wil mooie dingen maken. En mensen blij maken. Ik weet nog dat ik in het afscheidsboekje van de basisschool schreef dat ik binnenhuisarchitect wilde worden…

 

Else Anna over mij

Dat liep even anders. Omdat ik ook graag schrijf en creatief bezig ben, maakte ik eerst carrière als communicatieadviseur. En toch begon het weer te kriebelen. Het verlangen dat ik als kind had kwam er in 2020 alsnog uit. Mijn droom werd werkelijkheid: een eigen bedrijf in interieuradvies.

Voor mij is er niks leuker dan een interieur ontwerpen waar jij elke dag superblij van wordt. Want je huis is de belangrijkste plek in je leven. Je verdient het!

Ben jij ook fan van een kleurrijk Scandinavisch interieur? Dan zit je hier goed. Mijn ontwerpen zijn vaak kleurrijk, fris en vrolijk. Tegelijk zorg ik ervoor dat het een mooi rustig geheel blijft. 

En wie ben jij? Want uiteindelijk draait het natuurlijk om jou. Ik luister graag naar jouw verhaal. Jouw wensen zijn mijn uitgangspunt, natuurlijk gemixt met een toefje Else Anna.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?