Op naar jouw droomhuis

Je weet wat je mooi vindt, maar toch is het lastig om keuzes te maken voor je huis. Welke kleuren passen bij mij? Wat is de beste indeling? Hoe maak ik een kloppend totaalplaatje? Ik help je graag om deze vragen te beantwoorden. Met mijn advies kun je gelijk aan de slag om jouw droomhuis te maken!

Stap 1

Het begint allemaal met een goed gesprek. We maken -vrijblijvend- kennis, bespreken je wensen en hoe ik je hierbij kan helpen. Ik vind het heel belangrijk dat we daarin allebei de klik voelen.

Stap 2

Gaan we samenwerken? Leuk! Zodra je de betaling hebt gedaan, ga ik voor jou aan de slag. We spreken af wanneer het advies klaar is en hoe vaak we tussentijds afstemmen. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal bij jou past. 

Stap 3

Yes! Het advies voor jouw droomhuis is klaar. Als je wilt, kun je gelijk aan de slag. Wil je dit liever uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Samen met mijn team kan ik je hier in ontzorgen. 

Tarieven

Om je een indruk te geven van de kosten, staan hieronder mijn pakketten. Staat jouw vraag er niet bij? Of ben je een zakelijke klant? Laten we contact hebben, dan maak ik voor jou graag een passend aanbod.

Zilver

 • 2 uur ben ik er voor je
 • Je kunt mij al je woonvragen stellen
 • Ik deel al mijn kennis, geheimen en favorieten met je
 • Na ons gesprek kun je meteen aan de slag!

Goud

 • Eerste gesprek
 • Moodboard
 • 2D-plattegrond met ideale indeling
 • Kleuradvies
 • Materiaaladvies
 • 3D-ontwerp met impressies
 • Meubeladvies (incl. shoppinglist)
 • Lichtplan
 • Kast op maat (ontwerp)
 • Eindpresentatie
 • Papieren adviesboekje

VIP

 • Exclusieve VIP-dag met mij
 • Droomhuis in één dag
 • Geheel verzorgd met eten en drinken
 • Op een te gekke locatie
 • Heel veel inspiratie en enthousiasme
 • Ik deel al mijn kennis, geheimen en favorieten met je
 • Een lekker actieve dag, waarbij we echt samen keuzes maken
 • Het is ook gewoon heel gezellig!
 • Je krijgt een totaalplan, net als in pakket goud
 • Alles uitgewerkt in 3D-impressies
 • Snel beschikbaar; je hoeft niet weken te wachten.
 • Aan het einde van de dag 'staat' jouw droomhuis!
Scroll naar top