Op naar jouw droomhuis

Je weet wat je mooi vindt, maar toch is het lastig om keuzes te maken voor je huis. Welke kleuren passen bij mij? Wat is de beste indeling? Hoe maak ik één geheel van mijn interieur? Ik help je graag om deze vragen te beantwoorden. Met mijn advies kun je gelijk aan de slag om jouw droomhuis te maken!

Stap 1

Het begint allemaal met een goed gesprek. We maken -vrijblijvend- kennis, bespreken je wensen en hoe ik je hierbij kan helpen. Ik vind het heel belangrijk dat we daarin allebei de klik voelen.

Stap 2

Gaan we samenwerken? Leuk! Zodra je de betaling hebt gedaan, ga ik voor jou aan de slag. We spreken af wanneer het advies klaar is en hoe vaak we tussentijds afstemmen. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal bij jou past. 

Stap 3

Yes! Het advies voor jouw droomhuis is klaar. Als je wilt, kun je gelijk aan de slag. Wil je dit liever uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Samen met mijn team kan ik je hier in ontzorgen. 

Tarieven

Om je een indruk te geven van de kosten, staan hieronder mijn pakketten. Staat jouw vraag er niet bij? Of ben je een zakelijke klant? Laten we contact hebben, dan maak ik voor jou graag een passend aanbod.

Advies aan huis

 • Verrassende ideeën en inspiratie
 • Advies over kleuren, materialen, indeling en/of styling
 • Antwoord op al je woonvragen
 • 1,5 uur bij jou thuis of online
 • Na afloop alle punten per mail

Uitgebreid pakket

 • Kennismakinggesprek
 • Moodboard
 • 2D-plattegrond met ideale indeling
 • Kleuradvies
 • Materiaaladvies
 • Presentatie bij jou thuis of online
 • Papieren adviesboekje

Compleet pakket

 • Kennismakinggesprek
 • Moodboard
 • 2D-plattegrond met ideale indeling
 • Kleuradvies
 • Materiaaladvies
 • 3D-ontwerp met impressies
 • Meubeladvies (incl. shoppinglist)
 • Verlichtingsadvies
 • Kast op maat (ontwerp)
 • Presentatie bij jou thuis of online
 • Papieren adviesboekje
Scroll naar top